دو عامل مهم که باعث حساسیت دندان ها می شود

دسته: بیماری های دهان و دندان , مطالب ویژه
بدون دیدگاه
یکشنبه - ۱۲ دی ۱۳۹۵

خوردن مواد غذایی اسیدی
استفاده از مواد غذایی و نوشیدنی‌های اسیدی می‌تواند فوق‌العاده جذاب و لذت‌بخش باشد، اما زیاده‌روی در این کار می‌تواند پوشش بیرونی دندان‌ها (مینای دندان) را ساییده کند و عناصر اسیدی را در معرض تماس با عاج دندان قرار بدهد. بنابراین، اگر می‌خواهید که از پیامدهای زیان‌بار این خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها خلاص شوید، بهتر است که از مقداری پنیر یا یک لیوان شیر برای خنثی کردن اثر اسید استفاده کنید. شستن دهان با آب هم، بعد از خوردن مواد غذایی اسیدی، می‌تواند راه‌حل مناسبی برای کاهش اثرات اسید باشد. گوجه‌فرنگی، مرکبات و انواع آب‌میوه‌ها، همگی در گروه مواد غذایی اسیدی قرار می‌گیرند.

زیاده‌روی در استفاده از دهان‌شویه
اگر در استفاده از دهان‌شویه زیاده‌روی کنید، ممکن است به آفت دهان مبتلا شوید. دلیلش این است که بعضی از این محصولات، حاوی اسیدهایی هستند که وضعیت دندان‌های حساس را بدتر می‌کنند. بنابراین، بهترین کار برای شما این است که فقط یک یا دو بار در طول شبانه‌روز از دهان‌شویه استفاده کنید. اگر باز هم با مشکل مواجه شدید، حتما از دندان‌پزشک برای حل مشکل کمک بگیرید.


نوشته شده توسط:مدیر سایت - 164 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 134
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

کپچا * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.